Laden...

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

Privacy beleid


Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke persoonlijke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen, wat we ermee doen, hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren en hoe we ze beschermen. Zo snapt je precies hoe wij werken. Dit privacy beleid is van toepassing op alle Producten en Diensten van Babycursus.com. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren. Babycursus.com respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens-
AVG
Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Bij Babycursus.com hebben wij een functionaris voor de gegevensbescherming (FG) aangesteld. Dit is iemand die binnen de organisatie toezicht houdt op de toepassing en naleving van de AVG. Dit is Mandy Zuidhoek. Bereikbaar via info@babycursus.com of 06-30332692. DDeze persoon heeft binnen het bedrijf een andere functienaam, positie en takenpakket dan een FG. Hierbij maken wij duidelijk– zowel binnen als buiten de organisatie - dat deze persoon geen FG in de zin van de wet is



Download hier ons privacy beleid als PDF bestand.


Werkzaamheden van de FG

  • toezicht houden;
  • inventarisaties van gegevensverwerkingen maken;
  • meldingen van gegevensverwerkingen bijhouden;
  • vragen en eventuele klachten van mensen binnen en buiten de organisatie afhandelen;
  • interne regelingen ontwikkelen;
  • adviseren over technologie en beveiliging

Onze online privacy verklaring is voor iedereen goed vindbaar op onze website https://www.babycursus.com/privacy-statement

De invoering van de gegevens die wij van Wederpartij ontvangen zijn nodig voor de uitvoering van onze Diensten. Babycursus.com vraagt bij inschrijving om de leeftijd op te geven, maar niet om een geboortedatum. Zodat dit niet herleid naar een persoon. Wij vragen om deze gegevens om te weten welke leeftijdscategorie onze Diensten afneemt. Dat wij deze gegevens verzamelen staat vermeld in ons privacy beleid. Indien Wederpartij deze gegevens niet wilt invullen kunnen de Diensten alsnog plaatsvinden. Daarom is dit geen verplicht invoerveld. Want deze persoonsgegevens zijn niet noodzakelijk voor de uitvoering van de Diensten. De gegevens blijven in ons bestand. De gegevens worden geanonimiseerd en leiden niet tot een directe of indirecte identificatie van een persoon.

Gegevens wijzigen
Je kunt ook zelf vragen om inzage, wijziging of verwijdering van gegevens. Net zo makkelijk als dat Wederpartij toestemming heeft gegeven voor het verstrekken van zijn gegevens, kan de Wederpartij via ons e-mail adres info@babycursus.comlaten weten dat wij de gegevens na de Diensten dienen te verwijderen. Alleen de gegevens voor het kunnen opmaken van een factuur blijven in ons bestand.
Wederpartij dient zelf bij het inschrijfformulier een hokje aan te vinken dat ze akkoord zijn met onze algemene voorwaarden én ons privacy beleid. Eerder kunnen zij zich niet inschrijven en betalen. Het is namelijk een verplicht hokje wat aangevinkt dient te worden. Op de inschrijfbevestiging die Babycursus.com ontvangt staat ook dat Wederpartij deze heeft aangevinkt.
Ook wanneer Wederpartij een offerte aanvraagt, ontvangt zij tevens onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid. Wanneer Wederpartij akkoord gaat met de offerte dient zij een hokje aan te vinken dat zij onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid hebben ontvangen en hebben gelezen en hiermee akkoord gaan.
Ook wanneer Wederpartij een offerte aanvraagt, ontvangt zij tevens onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid. Wanneer Wederpartij akkoord gaat met de offerte dient zij een hokje aan te vinken dat zij onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid hebben ontvangen en hebben gelezen en hiermee akkoord gaan.
Wederpartij kan middels het aanvinken van het hokje “Houd mij maximaal 1 x per maand op de hoogte van acties en interessante artikelen over zwangerschap, baby’s en het ouderschap” op de hoogte blijven voor het versturen van hetgeen hierboven vermeld.

Bewaartermijn
Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan nodig en toegestaan is. Deze termijn gaat in vanaf het moment dat je een contactformulier op de website invult, of ons een email stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.
Wij zullen nooit je gegevens ongevraagd verkopen aan derden.
Wanneer je aangeeft via het hokje dat je onze acties en artikelen wilt ontvangen dan bewaren we jouw gegevens in ons bestand net zo lang als wanneer je aangeeft deze niet meer te willen ontvangen. Je gegevens worden hierdoor met jouw expliciete toestemming toegevoegd aan ons bestand. Indien je niet meer op de hoogte wilt worden gehouden kan je dit heel gemakkelijk kenbaar maken via ons mailadres info@babycursus.com

Links van derden op onze website
Op onze website en toekomstige webshop vind je links naar websites van andere partijen. Hoewel we deze zorgvuldig hebben geselecteerd, zijn wij niet verantwoordelijk voor de verwerking van je gegevens via deze websites. Onze privacyverklaring is daarop niet van toepassing. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze websites alvorens te lezen voordat je bijvoorbeeld gebruik maakt van deze websites.

Reacties
Indien je een reactie plaatst op een artikel of blog op Babycursus.com of op internet onder berichten van Babycursus.com, staat jouw reactie hieronder vermeld met de door jouw opgegeven naam en e-mailadres (e-mail is niet zichtbaar op onze website maar wel voor ons per mail zodat we je kunnen contacten en kunnen reageren op je bericht). .

DPIA
Wij hebben geen DPIA. De website https://rvo.regelhulpenvoorbedrijven.nl/avg/stappen heeft ons aangegeven dat wij geen hoog privacy risico hebben. Wij verzamelen of verwerken als organisatie geen grote hoeveelheden (gevoelige) gegevens. De gegevens vanuit de inschrijfformulieren worden verzameld in een Excel-bestand.

Gebruik van onze Diensten Wanneer je je dus aanmeldt voor een van onze Diensten vragen we om jouw persoonsgegevens. Deze gegevens worden gebruikt om de Diensten uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Babycursus.com of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Persoonsgegevens die wij verwerken Babycursus.com verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Leeftijd
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@babycursus.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken Babycursus.com verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Babycursus.com verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Door middel van analyse van bezoekersgedrag op onze website (profilering) verbeteren we de website en bieden we je gepersonaliseerde producten en diensten aan
  • Je de mogelijkheid aan te bieden een account aan te maken
  • Het volgen van bezoekers over websites van derden
  • Externe partijen mogelijk cookies, webbakens en vergelijkbare technologieën gebruiken voor het verzamelen en ontvangen van gegevens van uw website en elders op het internet en deze gegevens gebruiken voor het aanbieden van services op maat en gerichte advertenties’. Wil je als bezoeker niet dat je gegevens verzameld en gebruikt worden? Dan verwijzen we je naar Your Online Choices:http://www.youronlinechoices.com/nl/


Geautomatiseerde besluitvorming
Babycursus.com neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Babycursus.com) tussen zit. Babycursus.com gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:
Supersaas: voor de online aanmeldingen
Mollie/ Plink: voor de digitale betalingen

Communicatie
Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en verzoeken te beantwoorden.

Cookies of vergelijkbare technieken
Onze website maakt gebruik van cookies of vergelijkbare technieken en zullen dan jouw gegevens verzamelen voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt dus gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan in de toekomst worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Babycursus.com of die van een derde partij.

Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Functionele cookies
Dit zijn cookies die nodig zijn om een website goed te laten functioneren of die ervoor zorgen dat u de website makkelijker kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van jouw inloggegevens, zodat je niet elke keer in hoeft te loggen. Ook het opslaan van de inhoud van jouw winkelwagen of het sluiten van de cookiemelding vallen onder functionele cookies. Met bijvoorbeeld functionele cookies worden geen persoonsgegevens verzameld. Volgens de wet mogen wij cookies op jouw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Om deze cookies op onze website te plaatsen is geen toestemming nodig. Ze worden direct ingeladen als je de website bezoekt.

Analytische cookies
Dit zijn cookies die worden geplaatst om het gedrag van de websitebezoeker op onze website te meten en zo te kunnen analyseren. We gebruiken deze informatie om de website zo optimaal mogelijk te maken.

Bij analytische cookies is in sommige gevallen wel toestemming nodig en in sommige gevallen niet. Dit hangt namelijk af van de gebruikte instellingen van de cookies. Op onze website maken wij gebruik van Google Analytics. Echter zullen we bij de instellingen hiervan de gegevens die worden verzameld geanonimiseerd worden, waardoor wij dus geen persoonsgegevens verzamelen, waardoor wij voldoen aan de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit soort cookies worden direct ingeladen op het moment dat je de website bezoekt.

Tracking cookies
Dit zijn cookies die worden gebruikt om jouw surfgedrag binnen één of meerdere websites op te slaan. Hiermee kunnen persoonlijke aanbiedingen voor jou worden gemaakt. De tracking cookies op een website zijn zogenaamde ‘Third party cookies’. Dat betekent dat die cookies niet door ons geplaatst worden, maar door een andere partij. Dat gebeurt op het moment dat je via onze website bestanden opent die bij die andere partij opgeslagen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan YouTube. Als je via deze site een YouTube-filmpje bekijkt, plaatst YouTube een cookie bij jou.

Voor alle andere soorten cookies hebben we jouw toestemming nodig. Denk hierbij aan de tracking cookies. Voor deze cookies hebben we altijd jouw toestemming nodig voordat die geplaatst mogen worden. Deze cookies worden pas ingeladen op het moment dat je daarvoor toestemming hebt gegeven.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Google Analytics Opt-out Browser Add-on
Als u niet wilt dat uw pagina-activiteit beschikbaar is voor Google Analytics, kunt u de Google Analutics Opt-out Browser Add-on installeren. De add-on voorkomt dat de JavaScript-code van Google Analytics (gtag.js, ga.js, analytics.js en dc.js) die op websites wordt uitgevoerd, informatie over bezoekersactiviteit deelt met Google Analytics.
Door de Google Analytics Opt-out Browser Add-on te gebruiken, voorkomt u niet dat site-eigenaren andere tools gebruiken om site-statistieken te meten. De Google Analytics Opt-out Browser Add-on voorkomt niet dat er gegevens naar de website zelf worden verzonden, of dat gegevens op andere manieren naar verschillende services voor webanalyse worden verzonden.
Cookies die op deze site worden gebruikt.

Delen van persoonsgegevens met derden
Babycursus.com verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies en hoe ze u ten goede komen
Onze website maakt gebruik van cookies, zoals bijna alle websites, om u te helpen de best mogelijke ervaring te bieden. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer of mobiele telefoon worden geplaatst wanneer u door websites bladert

Onze cookies helpen ons:

  • Laat onze website werken zoals je zou verwachten
  • U hoeft zich niet telkens opnieuw aan te melden wanneer u de site bezoekt
  • Onthoud uw instellingen tijdens en tussen bezoeken
  • Verbeter de snelheid / veiligheid van de site
  • Sta toe dat u pagina's deelt met sociale netwerken zoals Facebook
  • Voortdurend onze website voor u verbeteren
  • Maak onze marketing efficiënter (uiteindelijk helpt ons om de service te bieden die we doen tegen de prijs die we doen)

We gebruiken geen cookies om:

  • Verzamel alle persoonlijk identificeerbare informatie (zonder uw uitdrukkelijke toestemming)
  • Verzamel gevoelige informatie (zonder uw uitdrukkelijke toestemming)
  • Gegevens doorgeven aan advertentienetwerken
  • Persoonlijke identificeerbare gegevens doorgeven aan derden
  • Betaal verkoopcommissies
U kunt meer informatie krijgen over alle cookies die we hieronder gebruiken

Ons toestemming geven om cookies te gebruiken
Als de instellingen van uw software die u gebruikt om deze website (uw browser) te bekijken, zijn aangepast om cookies te accepteren, nemen wij dit en uw voortdurende gebruik van onze website, om aan te geven dat u hiermee akkoord gaat. Mocht u cookies van onze site willen verwijderen of niet gebruiken, dan kunt u hieronder leren hoe u dit kunt doen, maar dit zal waarschijnlijk betekenen dat onze site niet werkt zoals u zou verwachten.

Meer over onze cookies
Website Functie Cookies Onze eigen cookies We gebruiken cookies om onze website te laten werken, inclusief:

  • Het maken van onze winkelmand en afrekenen werken
  • Bepalen of u bent aangemeld of niet
  • Onthoud uw zoekinstellingen
  • Onthouden of u onze algemene voorwaarden hebt geaccepteerd
  • U toestaan opmerkingen aan onze site toe te voegen
  • Onthouden of we u al bepaalde vragen hebben gesteld (u weigerde bijvoorbeeld onze app te gebruiken of onze enquête in te vullen)

Er is geen manier om te voorkomen dat deze cookies worden ingesteld anders dan om onze site niet te gebruiken.

Cookies voor sociale websites.

U kunt dus gemakkelijk onze inhoud "liken" of delen op Facebook en Twitter, zoals het delen van knoppen op onze site.

Cookies worden ingesteld door:

De implicaties voor de privacy hiervan variëren van sociaal netwerk tot sociaal netwerk en zijn afhankelijk van de privacy-instellingen die u in deze netwerken hebt gekozen. Statistieken van bezoekersstatistieken Wij gebruiken cookies om bezoekersstatistieken samen te stellen, zoals hoeveel mensen onze website hebben bezocht, welk type technologie zij gebruiken (bijv. Mac of Windows, die helpt te identificeren wanneer onze site niet werkt zoals het hoort voor bepaalde technologieën), hoe lang ze besteden op de site, op welke pagina ze kijken etc. Dit helpt ons om onze website continu te verbeteren. Deze zogenaamde "analyseprogramma's" vertellen ons ook hoe mensen deze site hebben bereikt (bijv. Van een zoekmachine) en of ze hier zijn geweest voordat we ons hielpen meer geld te steken in de ontwikkeling van onze diensten voor u in plaats van marketinguitgaven.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Delen van persoonsgegevens met derden
Babycursus.com verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Delen met derden: verwerkersovereenkomst
Wij maken onderscheid tussen verantwoordelijken (derden die zelf eigen doelen hebben met de persoonsgegevens, zoals de belastingdienst) en bewerkers (derden die in opdracht van Babycursus.com persoonsgegevens verwerken, zoals ons hostingbedrijf en onze boekhouder)

Bij bewerker schap, blijft Babycursus.com verantwoordelijk voor de verwerking, maar de bewerker zoals ons hostingbedrijf en boekhouder hebben wel een aantal afgeleide verplichtingen voor onder meer de beveiliging en geheimhouding. Dit hebben wij vastgelegd in een bewerkersovereenkomst/ verwerkersovereenkomst.

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze website en webwinkel. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers en onze websitebeheerder en boekhouder zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. Verder delen wij alleen met derden indien dat nodig is ten behoeve van jouw aanvraag.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Het is mogelijk dat wij onze privacyverklaring aanpassen als nieuwe ontwikkelingen of wet- of regelgeving daar om vragen. Je kunt op deze pagina altijd de laatste versie downloaden om op de hoogte te blijven van wijzigingen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden jou de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van jouw persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt. Daarnaast heb je het recht om jouw toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking. Je hebt het recht om ons te verzoeken jouw gegevens die wij over jou beschikken te verstrekken. Dit recht beperkt zich tot de gegevens die je zelf hebt verstrekt en de gegevens die worden verwerkt in het kader van de uitvoering van de overeenkomst. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ieder verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en gegevensoverdraagbaarheid wordt altijd binnen vier weken beantwoordt. Je kunt ons hiervoor mailen op info@babycursus.com

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt je de mogelijkheid om jouw gegevens aan te passen of om je af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als je jouw gegevens aan wilt passen of je uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons op nemen via info@babycursus.com

Beveiliging
https://www.babycursus.com/ heeft een SSL certificaat. Jouw gegevens komen binnen op onze beveiligde website. Dit kun je herkennen aan het groene slotje op de website.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Babycursus.com neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@babycursus.com



Datalekken
Wanneer een datalek zich voordoet zullen wij verplicht binnen 72 uur een datalek melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Ook zullen wij de betrokkenen om wiens gegevens het gaat geïnformeerd worden. 

Vragen en feedback 
We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacy beleid, kun je contact met ons opnemen: Babycursus.com
Mandy Zuidhoek Watermolenstraat 14
1551 BD Westzaan
06-30332692
info@babycursus.com
www.babycursus.com


Babycursus.com: "Als je het beste wilt voor je baby en jezelf!"